perjantai 28. syyskuuta 2012

Moro pitkästä aikaa

Täällä taas! Pitkästä aikaa! Anteeksi kamalasti, että viime kirjoituksesta on vierähtänyt tyyliin miljoona vuotta. Syynä on perus "miljoona rautaa tulessa" Mutta nyt hellin mielihermojanne uudella postauksella.

Aiheena tänään on kaikki. Näin pitkän ajan jälkeen juttua on takuulla vaikk tunti tolkuilla luettavaksi. Lähetään kuitenkin liikenteeseen vaikka Suomi-Ranska pelistä. Siellähän siis tuli esiinnyttyä, pikkuruisissa puitteissa. Paikalla oli 35 000 katsojaa ja meillä oli siellä puoliaikashow.

Sitä seuraavana päivänä oli sitten pari pikkuesitystä ennen Respect-päivän pelejä, joissa veikkausliigalegendat pelasivat ensin jonka jälkeen Suomi XI-Maailma XI. Se peli oli upeaa katseltavaa, etenkin Litmasen loisto pelissä oli hämmästyttävää. Luulin pääseväni moikkaamaan Litmasta ja Hyypiää, mutta enpä tietenkään päässyt :( Sen jälkeen on ollut vähän hiljaisempaa freestylefutissaralla. Aikaa treenaamiseen on jäänyt valitettavan vähän. Mutta kaiken tiimellyksen keskellä ehdin editoida videon jota kuvasimme eräänä kauniina viikonloppuna Kotkan upeassa kaupungissa. Katso video tästä jollet ole jo nähnyt!

PeGe ft. Roni The end of Summer

Tässä välissä olen ehtinyt käymään myös Turussa ja Vaasassa, Ja tässä vähän kuvia matkoilta: Eikun eipäs minulla olekkaaan jostain syystä yhtään. Noh, reissut oli ihan hauskoja, ja aika on mennyt mukavan nopeasti. Ja mitä ihmettä, kohta onkin lokakuu! Ja hyvät ihmiset, se on suuri kuukausi. 
   Nimittäin lokakuussa, tällä kävynpotkijalla alkaa uusi vuosikymmen! Lokakuun 4. päivä on mm. Ville Gallen syntymäpäivä, ja vuonna 1957 tuona kyseisenä päivänä lähetettiin ensimmäinen maata kiertävä satelliitti, Sputnik, avaruuteen. Eli merkittävä päivä siis luvassa! Ja mitä muuta merkittävää tapahtuu lokakuussa. Tämä jäpikkä muuttaa omaan kotiin! Ja tässä vaiheessa varoituksen sana:
Seuraava blogipostaukseni saattaa muistuttaa jotakin kodin sisustajan blogia, mutta se on kuitenkin freestyleaiheinen kodinsisustajanpostaus. 

Opiskelu on vienyt vietävästi aikaa, vaikka mitään en ole tehnytkään. Sitä se insinööriksi tuleminen teettää. Mutta jahka saan muuton viimeisteltyä, alan kuvailemaan 
PeGe - boring training clips and sagami combos
Mutta kuten otsikko kertoo, siitä tulee varmastikkin aika tylsä video, ei mitään ihmeempiä, vähän jotain temppuja mitä olen tässä oppinut. Ja sagami-comboja. Josta tulikin mieleeni että vilkaiskaapa tätä klippiä, ensimmäinen sagamini ikinä: PeGen ensimmäinen sagami
Videosta ei tosiaan kannata odottaa mitään taideteosta, kuten esimerkiksi tuosta minun ja Ronin videosta. Vain skidistä päivitystä temppujen tasoon. Videosta saa ehkä suuremman nautinnon irti jos tietää freestylefutiksesta, mutta jotta voisin selittää erot tiettyjen pikkuseikkojen välillä, nooh, meikän tenniskyynärpää jomottaa jo siinä kirjoitusvaiheessa liikaa. Mutta mitäs muuta, kirjoitin vain tämän sen takia että tiedätte että menossa ollaan yhä mukana!

Nauttikaa syksystä, se on vain kerran vuodessa! 

Päivän fakta:
Maailman ensimmäisen Sagamin tekijä oli japanilainen, ja hänen nimensä oli Sagami.
Hän teki tuon tempun ensimmäisen kerran saatujen tietojen mukaan vuonna 2004.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti