keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kuka ihmeen Pege??

Moi! Mitä kuuluu? Kesä 2012 alla, ja kynässä Pekko PeGe Piirto. Tästä se lähtee, täysin uudenlainen juttu minulle ja toivon mukaan myös niille, jotka alkavat tätä blogia lukemaan. Ja miksi tätä sitten kannattaa alkaa lukea? Olenhan nuori herrasmies, ja muutenkin mukava persoona, joka tuntee ihmisiä ympäri maailman, kuuluisista musiikkiartisteista aina veikkausliigan maalitykkeihin asti.

Saanen seuraavaksi esitellä itseäni hieman tarkemmin.

Synnyin pimeänä lokakuisena yönä vuonna 1992. En todellakaan pallo jalassa, niinkuin joku on joskus erheissään tokaissut. Skidinä urheiluni oli lähinnä kavereiden kanssa satunnaisten lajien harrastelua, ja pesäpalloa isoisäni kanssa, joka on muuten on lajin Suomen mestari. Veljeni aloitti jalkapallon alkuvuodesta 2003, ja itsekkin intouduin hommaan myöhemmin samana vuonna. Pelasimme neljä vuotta HJK Malmi sinisissä, ja hauskaa oli, vaikka tulosta ei tullut juuri ikinä. Kesällä 2007 tämä legendaarinen joukkue hajosi, ja siirryin HJK Malmin toiseen ikäluokkaan pelaamaan. Vuoden siellä pelattuani, onnistuin katkomaan pikkuvarpaani Silja linen risteilyllä. Ja mitä siitä seurasi: Pädäm!! Kahden kuukauden pelikielto, keskellä kesää?! Ei hyvä!
   Se oli "urani" kannalta merkittävä tapahtuma. Pelikiellon takia, ajauduin koneelle YouTuben ääreen. Sieltä käytyäni läpi lähes kaiken jalkapalloon liittyvän tarjonnan, iskin silmäni freestylefutikseen. Tiesin, että Suomessa on yksi kova tekijä nimeltään Joltter, ja aloin seurata hänen freestylefutis-videoitaan.
    Pelikiellon päätyttyä elokuun lopussa 2008, aloitin freestylefutiksen. Aloitin myös valmentamaan HJK City -94 poikia, ja jatkoin jalkapalloa. Eli aika paljon futista, ja lukiokin oli juuri alkanut. Huomasin, että ei sellaista kyytiä kauaa jaksanut, ja ensimmäinen josta luovuin oli jalkapallo. Kahdeksan vuoden jalkapallourani päättyi alkukeväänä 2009. Se jätti elämääni ison aukon. Mutta en osannut aavistaa, miten se aukko tulisikaan täyttymään lajilla, joka on vienyt minut radioon, lehteen, jopa televisioon.
   Vuoden 2010 syksyllä lopetin myös valmentamisen. Tätä edeltävänä kesänä olin tehnyt ensimmäiset esiintymiseni, joista minulle jopa maksettiin jotain! Esiinnyin Tuben kanssa, johon olin tutustunut Syksyllä 2009. Esiinnyimme Hesa Cupin finaaleissa, ja KäPan pelien puoliajoilla.
Ja niistä esityksistä kasvoi se PeGe, joka olen nyt. 

Muuta mitä jotkut saattavat haluta minusta tietää? Kirjoitin itseni ylioppilaaksi Etu-Töölön mainekkaasta lukiosta viime vuonna, ja aloitan ensi kuussa opiskelun Leppävaaran Metropoliassa. Olen urheiluhullu, en siis pelkästään futisfanaatikko. Huomasin tämän eräänä päivänä, kun olin katsonut Suomen maajoukkoeen curling-ottelua Olympialaisissa sormet ristissä puolen tunnin ajan. 
Ihailen optisia illuusioita, modernia arkkitehtuuria, ja pidän kovasti The Beatlesista. Jos haluat vielä tietää jotain minusta, tiputa kommentti, vastaan kyllä mielelläni asiallisiin kysmyksiin!

Toivon mukaan tässä vaiheessa olet kiinnostunut sen verran, että haluaisit lukea tätä blogia jatkossakin. Mutta jos et, niin minulla on pieni kilpailu! Pistä huhua blogista kiertämään, ja kun blogilla on sopiva määrä lukijoita, pyöräytän kilpailun käyntiin!

Lukemisiin! ;)

 Ps. Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, siksi tässä tämänhetisistä videoistani paras

Päivän fakta:
Muutama vuosikymmen sitten mm. kiinalaiset huijasivat seiväshypyssä siten, että he kiipesivät seivästä pitkin ja sitten hyppäsivät riman yli. Tämä kiellettiin kuitenkin pian sen jälkeen.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti