keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Huhtikuu, menoa ja meininkiä!

Jos sä joskus päädyt Berliinii, ni kerro Setä Tamult terveisii
Moro! Kirjottelen nyt nopeesti ja nakkelen parit kuvat tähän näin niin jengi viihtyy!
Jotta pääsette oikeaan fiilikseen, laittakaa  tuosta soimaan Setä Tamun ja Kunigas Pähkinän hitti Syksyllä Palmasiin!
Eli olin tossa maaliskuun lopussa Tuborg Spring breikissä., tapasin siellä tän hetkisen suosikkiartistin Setä Tamun! Aikamoinen fiilis oli kuunnela livenä Jos sä joskus päädyt Berliiniin, kun sinne on tie vievä ensi kuussa!


Mutta ennen ku koittaapi toukokuu, pitää pärjätä huhtikuun haasteiden kanssa! Kirjottelen nyt siis pikapikaa, koska ihan juuri lähden laittamaan itteleni safkaa, ja sitten haen firman auton ja lähden promokeikalle Joensuuhun. Jos joku Joensuulainen sattuu lukemaan tätä, tuu morjestaa Pilkin vai Hilkin vai mikä se oli.. Anyway Citymarkettiin! Jojesta paluu lauantai-iltana, sitte rentoudun sunnuntaina, ja siitä lähteeki RANKKA VIIKKO. Ensiksi maanantaina koulua ja duunia, sitten tiistaina saa stressata champions liigasta, keskiviikko sama juttu, torstaina ei vielä ole ainakaan mitään, ja perjantaina, nokka kohti TAMPERETTA, Suomen Miamia!
Lahden omenahotellissa, Suomi-Espanja. Ehkä koko Maaliskuun kohokohta
Ja Tampereella on kyse vanhoista kunnon freestylefutis-esityksistä! Päästään Tuben kanssa asian ytimeen ihan uuden firman kanssa, siitä en paljastele vielä mitään, tulette kyllä huomaamaan enemmin tai myöhemmin ;) Seuraavana päivänä takaisin PKS ja promokeikalle. Ja sitä seuraavana viikonloppuna Tampereella vol.2!!! Ja se, se tulee olemaan BIG!
Tampereella on Stadiumin tapahtuma, johon mukaani lähtee Kozzu aka. 16, Roni Kotkasta, ja Pepe Vaasasta!
Ja Lahtea edustamaan tulee itse KUNINGAS. Voin sanoa että aika mehuissa siitä keikasta olen. Onha tuokin iha kiva kuva, mutta ehkä Stadiumin keikalta irtoaa jotain vielä uskomattomampia kuvia. Siitä eteenpäin sitten menee aika julmasti koulussa ja töissä raataen, kunnes koittaa Toukokuu. Summa Summarum, tiukka kuu edessä, mutta se on viimeinen puristus ennen kesäkuukausia ja uusia seikkailuja! 


Vielä pikkuskriivaiulut treeneistä. Kesäkuntoon 2013 on alkanut! Vaikka jotkut väittävät että olen jo kesäkunnossa, mutta aina voi olla vähän enemmän. Viime kesällä taisin olla biitsillä ehkä kerran. Samaa virhettä en tee tänä kesänä, vaan böllään biitsillä all day every day!
Mutta se on täysin toissijaista treeniä. Fokus on nyt freestyletemppujen perusteissa, ja kehitys on ollut aika jees. Olen uusinut ennätykset seuraavalla mallilla: 

Oik. jalan Around The World: 18 -> 24
Vas, jalan Around The World: 8 -> 13
Hop The World: -> 12 -> 16
Half Around The World: 13 -> 21

Ja jahka kelit paranee ja pääsee ulos treenaamaan, luvassa lisää kovia tuloksia. Mainittakoon vielä että tuloillaan on myös upouusi temppu, ennennäkemätön. Jonkun verran vielä menee että se niin sanotusti nasahtaa, mutta seurailkaa tarkkaan, pian saattaa PeGefreestylekanavalle valua uutta materiaalia ;)


Se tältä erää, nyt Joensuuhun, se on MORO!

2 kommenttia:

  1. Citymarket Pilkko ;) Tuttu paikka, siitä jos menee ohi ja jatkaa 15 kilometriä ni saattaa päätyä mein mökille :D

    Riittää siul kyl tekemistä :)

    -Ilppo

    VastaaPoista